Hvorfor
en brancheforening?

DTMB Logo

En tantramassage eller behandling er en individuel oplevelse for den som modtager.

Det vi gennem Brancheforeningen for Danske Tantra Massører og Behandlere ønsker, er at vi i fællesskab skaber rammerne for et trygt og sikkert sted, hvor modtageren får en oplevelse af professionel og ens behandling af vore uddannede medlemmer.

Alle medlemmer har gennemgået en længerevarende uddannelse, hvor hovedvægten af uddannelsen er lagt på personlig udvikling hos den enkelte.

Brancheforeningen for Danske Tantra Massører og Behandlere ( DTMB ) er en forening af forskellinge retninger inden for Tantra, og alligevel har vi i fællesskab skabt denne unikke forening med forståelse for hinandens forskellige egenskaber og retninger.

Som medlem af foreningen skal du have gennemgået en af følgende uddannelser (se §4 i vedtægterne), eller kunne dokumentere tilsvarende.

Antallet af massører der tilbyder tantramassage, er igennem de sidste 5 år steget voldsomt. Det betyder at den samme betegnelse kan give vidt forskellige oplevelser, lige fra wellness-oplevelse til direkte behandling af visse lidelser. Nogle massører har taget en flerårig uddannelse og uddanner sig kontinuerligt, mens andre arbejder intuitivt, hvilket i sig selv naturligt må give forskellige oplevelser for modtageren. Massagen er i forvejen individuel fra massør til massør og fra gang til gang.

Vi ønsker at skabe et fælles grundlag. Foreningens medlemmer skal have en vis faglig baggrund se (vedtægter §4) og leve op til foreningens etiske grundlag. Dette er ikke for at begrænse den enkelte behandlers intuition og frihed, men for skabe klarhed, således at modtageren nemmere kan navigere i udbudet af massagetyper.

Samtidig ønsker vi at skabe et fællesskab for behandlere, hvor gensidig respekt, faglig udveksling, og udvikling kan højne kvaliteten for alle. Der bliver planlagt forskellige arrangementer i løbet af året for medlemmerne til inspiration og for at højne faglige kompetencer.

Fælles står vi stærkere