/Diana%20Diakova
København TantraZone

Med over 10.000 timers behandlings- og undervisningserfaring er Diana Diakova en særdeles erfaren tantra kropsterapeut. Sammen med Martin Heese har hun grundlagt Copenhagen Heart Awakening Institute (C.H.A.I) - et af de ældste og mest velrenommerede tantra institutter i Danmark, som også huser en internationale tantrabehandler uddannelse. Diana er specialiseret i krops- og hjerte-bevidsthed og arbejder med grænser, autentiske relationer og somatisk sexologi. Diana er ophavskvinde til yoni-mapping-behandlingen og har hjulpet tusindvis af kvinder forbinde deres køn med deres hjerte.

/Kelvin%20Varst
Skanderborg TantraCentret

For mig er anderkendelse af det hele menneske væsentlig. Det gør jeg igennem rummelighed, nærvær og kærlighed til alle klienter, uanset køn, alder, hudfarve, højde, drøjde, seksuel præference, etc. Jeg arbejder også med bodywork, hvilket er et værktøj til at forløse traumer.

44 år, far til 4 og kæreste med Mette. Jeg blev tantramassage behandler i 2014 fra Livsglædecentret og certificeret sexolog fra Sexologiskolen i 2015. Starter på at læse til psykoterapeut på Velling Koller i efteråret 2016.

/Martin%20Heese
København TantraZone

Martin Heese er sammen med Diana Diakova grundlægger af Copenhagen Heart Awakening Institute (C.H.A.I). I sit arbejde som sexolog fokuserer han på tantra, kærlighed, intime relationer, kropsbevidsthed, kommunikation, personlig udvikling, seksualitet og spiritualitet. Han er certificeret i Sexological Bodywork ved Joseph Kramer, PhD. og har udviklet behandlingen “Sensitivitets- og grænsetræning” og arbejdet videre med dette område, senest hos Betty Martin.

/Michael%20Virkelyst
Århus Healing Tao

Tidligt i livet fandt jeg ud af at det seksuelle handlede mere om nærvær, dybde og indlevelse i partneren, samt at massagen var vejen til dybde og forståelse af kroppens mysterier, heriblandt de seksuelle. Min tilgang til den tantriske verden startede da jeg som 18 årig begyndte på massagekurser på Nordlys Centeret, fulgt op med MassageTerapeutisk Uddannelse.

Siden hen i denne proces har jeg taget uddannelser indenfor bla. Coaching, Sexologi, Tantra og senest i 2013 blev jeg Certificeret Instruktør i Universal Healing Tao. En uddannelse inden for Universal Healing Tao er en uendelig rejse ind i verdenen af Taoismen.

/Sanne%20Mikaela%20Bazlamit
Roskilde LivsglædeCentret

Sanne Mikaela Bazlamit er en nærværende, dyb autentisk erfaren kvinde med mange års erfaring i at hjælpe mænd, kvinder og par med livets udfordringer. Hun er sexolog, parterapeut, tantramassage behandler, foredrag, workshops og kursus holder.

Ligeledes var hun den første i Danmark, der skabte den 2 årige tantramassagebehandler uddannelse. Hendes ide om at Tantra skal være for alle kan ses i Dvd´en: Tantra for livet – lær at give og modtage tantramassage. Findes også på engelsk streaming.