/Kelvin%20Varst
Skanderborg TantraCentret

For mig er anderkendelse af det hele menneske væsentlig. Det gør jeg igennem rummelighed, nærvær og kærlighed til alle klienter, uanset køn, alder, hudfarve, højde, drøjde, seksuel præference, etc. Jeg arbejder også med bodywork, hvilket er et værktøj til at forløse traumer.

44 år, far til 4 og kæreste med Mette. Jeg blev tantramassage behandler i 2014 fra Livsglædecentret og certificeret sexolog fra Sexologiskolen i 2015. Starter på at læse til psykoterapeut på Velling Koller i efteråret 2016.

/Michael%20Virkelyst
Århus Healing Tao

Tidligt i livet fandt jeg ud af at det seksuelle handlede mere om nærvær, dybde og indlevelse i partneren, samt at massagen var vejen til dybde og forståelse af kroppens mysterier, heriblandt de seksuelle. Min tilgang til den tantriske verden startede da jeg som 18 årig begyndte på massagekurser på Nordlys Centeret, fulgt op med MassageTerapeutisk Uddannelse.

Siden hen i denne proces har jeg taget uddannelser indenfor bla. Coaching, Sexologi, Tantra og senest i 2013 blev jeg Certificeret Instruktør i Universal Healing Tao. En uddannelse inden for Universal Healing Tao er en uendelig rejse ind i verdenen af Taoismen.